• Facebook
  • Instagram
Ruokaretki
  • ETUSIVU
  • RUOKARETKI
    • KAHVILAT
    • RAVINTOLAT
    • TAPAHTUMAT
    • TILAPUODIT
  • VINKIT & RESEPTIT
  • TEKIJÄT
  • Tule mukaan
  • VINKKAA KOHDE!
  • YHTEYSTIEDOT
  • Search
  • Menu
  • Milla von Konow - Ruokaretki.fi bosslady. Kaikki lähtee rakkaudesta syömiseen. Lähiruoan puolestapuhuja jo vuodesta 2000. Kuvajournalisti ja tarinankertoja. Voikukka -ruokakirjan tekijä.

  • Sari Selkälä - Ruokaretki.fi bosslady. Viestintää kaikilla herkuilla. Oman ruoan kasvatus ja keräily ovat lähellä sydäntäni. Villiinnyn omassa puutarhassani ja lähimetsissä. Voikukka -ruokakirjan tekijä.

  • Markus Sjöberg – 28 vuotta asiantuntemusta, sillä olenhan syönyt koko ikäni. Ruoka kertoo paljon yhteiskunnastamme ja kulttuuristamme. Pohdin sitä kuvan, tekstin ja videon keinoin.

  • Lauri Maijala – 33-vuotias isä Tampereen kupeesta. Harrastuksina valokuvaaminen, bloggaaminen, kirjoittaminen ja roolipelit.

  • Upe Nykänen- en voi vastustaa tuoretta, itse tehtyä pullaa tai karjalanpiirakoita. Teen mielelläni mutkan tai jään seuraavaan junaan hyvän kahvilan tai ruokapaikan takia. Retkeilen, bloggaan ja arvostan aitoja asioita.

  • Antti Huttunen - Retkipaikka.fi johtohahmo. Nuuskamuikkunen, joka viihtyy metsien kätköissä

  • Noora-Mari Iisakkala – perheen kanssa retkeilevä ja luonnosta nauttiva satakuntalainen. Kun ruoka tehdään ajatuksella, rakkaudella ja lähialueen raaka-aineista, on kohde aina poikkeamisen arvoinen.

  • Jonna Saari – Sodankylässä asuva salolainen, jonka unelma on täyttää arkkupakastin itse poimituilla ja narratuilla Lapin luonnon antimilla, sammuttaa jano oman lähteen vedellä ja lämmittää talo oman metsän puilla.

  • Heli Tossavainen - Hämäläistyttö seikkailulla Savossa, luomuemäntä ja ruokafriikki. Utelias kokeilija ja innostun testaamaan keittiössäni makeita, mutta terveellisiä herkkuja. Perheen pakastimet ovat pullollaan omien metsien riistaa, oman tilan pihvinautaa sekä omalla tilalla viljeltyä luomumansikkaa, -vadelmaa sekä metsämarjoja. Ruoka on sekä työni että harrastukseni!

  • Jonna Tiainen - Punavuorelainen kulinaristihipsteri, joka ei pelkää astua hämärille kujille syömään. Erityisenä intohimona ruokailmiöt ja fine dining.

  • Retu Pisnesmiäs - irlanninsetteri, joka harrastaa äiten kanssa bloggaamista ja kaksijalkaisten aivoitusten ihmettelyä hämäläismurteella. Herkuttelee mieluusti SavuLohella ja PeuranKiälellä. Nappulat saattavat unohtua kuppiin.

  • Hanna-Mari Järvinen, kirjoittava kokki, joka ei koskaan ole liian väsynyt hurmaantumaan hyvistä raaka-aineista ja lähellä tuotetusta ruosta. Hannan omiin resepteihin voi tutustua blogissa Kauhallinen rakkautta.

Viimeisimmät artikkelit

  • Nyt ahmitaan blinejä, pullukaisia sydäntalven herkkuja
  • Annan suklaatehtaassa asuu suklaan sielu
  • Järvenkylän kioskit houkuttelevat kesän sesonkiherkuilla, uutuutena oman tilan parsa
  • Voikukka! Pientareelta pataan on ensimmäinen voikukalle omistettu ruokakirja
  • REKO on lähiruokaa ilman välikäsiä

Kategoriat

  • herkku
  • juoma
  • kahvila
  • Kalaruoka
  • kartanot
  • kasvisruoka
  • katuruoka
  • leipomo
  • luomu
  • muut
  • olut
  • paahtimo
  • panimo
  • Perinneruoka
  • poikkea
  • poimi itse
  • ravintola
    • lounaspaikka
    • pub
  • reseptit
  • Riistaruoka
  • ruokakirja
  • ruokapuoti
  • ruokatuotteet
  • sesonki
  • tapahtuma
  • teurastamo
  • tilamyymälä
  • vegaaniruoka
  • vinkki

Hae sivustolta

Seuraa Ruokaretkeä!

Instagram has returned invalid data. Seuraa!
Scroll to top