Sideways festarilla oli hyvät purtavat

Parilat kuumina, Sideways ei jätä nälkäiseksi.

Ruoan tuoksu ja musiikki kantautui Teurastamon alueelta Sörnäisiin ja Kalasatamaan asti. Rento Sideways -festivaali täytti Helsingin Teurastamo-alueen 9.-10.6.2017. Tapahtuma järjestettiin kolmannen kerran tänä kesänä. Kävijämäärä on kasvanut ja myös festarialueen koko laajentunut sitten ensimmäisen kerran, vuoden 2015, jälkeen.

Yoga. Cake. Life

Sidewaysin mehukas burgeri.

Festivaalien laaja artistikattaus toi paikalle runsaasti erilaisia musiikinystäviä. Tämä on otettu hyvin huomioon ruokatarjonnassa, sillä kuten musiikki, niin ruokamieltymyksetkin vaihtelevat paljon. On lihaisia burgereita, maukkaita juureslastuja sekä raikkaita vegeannoksia.

Rapeaa pikkusuolaista juureksista. Gluteenittomat snacksit sopivat myös vegaaneille.

Spiraaliperunan perunasta, bataatista sekä punajuuresta valmistamat lisäaineettomat sekä käsintehdyt snacksit ovat festareilla mainio apu pikkunälkään. Perunat ovat kotimaisia rosamundia, punajuuri on Teuroolta ja bataatti Pohjois-Carolinasta. Spiraaliperuna kiertelee Sidewaysin lisäksi muitakin kesän tapahtumia.

Roots Helsingin valikoimiin kuuluu myös Hey Day raakamehu.

Roots Helsinki on pelkästään vegaanista sekä gluteenitonta ruokaa tarjoileva kahvila Vaasankadulla Helsingissä. Kahvittelun ja syömisen lisäksi on mahdollista osallistua joogatunneille, joita järjestetään samassa rakennuksessa. Annoksista löytyy nyhtökauraa, kvinoaa sekä kotimaisia kasviksia.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.